Han blir familjeföretagets nya vd

Nu är det klart vem som tar över Elisabet Nilsson Singhs post som vd på Polarrenen.

12 mars 2019 14:01

Polarrenens nya vd Lars Wikman tar över tjänsten efter Elisabet Nilsson Singh som kommer att gå vidare inom företaget och fokusera på styrelsearbete, administration och ägarfrågor.

– Det är med varm hand och god tillförsikt som jag överlämnar vd-rollen till Lars Wikman. Genom sitt engagemang, utöver styrelsearbetet, har Lars redan inblick i Polarrenens fastighets- och vindkraftsbestånd. Hans kompetens och erfarenheter kommer företaget väl tillgodo. Jag önskar min efterträdare tillsammans med våra medarbetare all lycka och framgång, säger Elisabet Nilsson Singh.

Lars Wikman har suttit i Polarrenens styrelse under två år. Han har en bakgrund inom energi och miljö och har bland annat arbetat på olika chefspositioner på Umeå energi. Nu kommer han att ha det övergripande ansvaret för att planera, leda och utveckla bolaget.

– När möjligheten fanns att engagera sig ytterligare kändes det helt rätt att söka tjänsten som vd. Det känns extra spännande och kul att det är ett företag under stark tillväxt och jag ser fram emot att tillsammans med teamet arbeta för att nå våra mål, säger Lars.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Emma Isberg