Flera galanyheter på företagsfrukosten

Företagsfrukosten fyllde Nybygget med folk under fredagsmorgonen. Temat var Bodens näringslivsgala och flera nyheter presenterades – som årets konferencier samt kocken bakom galamenyn.

10 januari 2020 11:44

Näringslivsgalan i februari var det stora samtalsämnet under fredagens företagsfrukost på Business Park i Sävast. Här avslöjades att kvällens konferencier blir programledaren Anders Lundin, som bland annat har lett Allsång på Skansen, Melodifestivalen, Mitt i naturen och Allt för Sverige.

På plats fanns även kocken Sebastian Gröndal från Gröndals matupplevelser, som ligger bakom årets galameny på temat hållbarhet.

– Vi har tagit fram en grym trerättersmeny. Vi har ringt runt till massor med leverantörer för att säkra volymen, för det handlar om tusentals tallrikar som ska ut. Flera av leverantörerna är från närområdet, berättar han.

En nyhet för i år är även att Norr Media nu går in som medarrangör till galan. Norr Media är dessutom prissponsor för priset Årets bodensare.

– Vi har haft ett mångårigt samarbete som mediepartner till näringslivsgalan. I år tar vi ett större kliv genom att vi nu tar hand om hela marknadsföringsplanen. Vi ingår även i en arbetsgrupp för galan och producerar en större del av innehållet, säger Jonas Persson, försäljningschef på Norr Media.

Rikard Mattsson, Företagarna Boden, berättar att juryarbetet kring de olika priserna pågår för fullt och att flera nomineringar kommer att avslöjas inom kort.

– Syftet med galan är att lyfta fram duktiga förebilder, säger han.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Elin Emborg