Fabriks-vd:n rustad för rekryteringar: "Stort ögonblick"

På måndagen lämnade den första leveransen Lundqvist trävarus nya fabriksanläggning på Haraholmen "Ett stort ögonblick", säger vd:n Samuel Holmström.

26 november 2019 15:07

Förra veckan öppnades portarna till Lundqvist trävarus nya fabrik på Haraholmen. Fabriken rullade igång direkt och igår lämnade den första leveransen lokalerna.

– Det har varit intensivt och sjukt roligt på samma gång. Att flytta en fabriksverksamhet är ju allt annat än enkelt, men det mesta har flutit på väldigt bra och nu är vi snart i mål. Ett stort ögonblick ändå, säger Samuel Holmström.

Fastigheten, som rymmer hela 40 000 kvadratmeter leder till en effektivare produktion och större kapacitet.

– Att få anpassa lokalerna efter vår verksamhet, istället för tvärtom, skapar förutsättningar för att ta nästa steg. Nu har vi en perfekt grogrund för att förverkliga många av våra drömprojekt.

I och med satsningen på större lokal kommer personalstyrkan att utökas med en entreprenadsamordnare och fler utvecklare.

– Det bästa enligt mig, med att företaget växer och blir större är att det ger utrymme för fler glada kollegor. Att bygga vidare på vårt system samt vidareutveckla våra entreprenader är viktiga fokusområden just nu, säger Samuel Holmström.

Den 30 januari invigs fabriken med upp emot 200 gäster.

– Planeringen är i full gång. Förhoppningsvis kan vi visa oss vara lika vassa festfixare som fabriksflyttare. Så håll ett öga öppet efter en inbjudan i mejlkorgen, säger Samuel Holmström.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jessica Tervaniemi