Priset Årets unga företagare delas ut på Gala Night den 18 oktober och bakom priset står Student consulting. De nominerade till priset är nu klara – det är Viktor Boman, vd Klöverbergsgården, Emma och Elin Åström, ägare av Systrarnas, samt William Eriksson och Philip Robertsson, ägarna bakom Eriksson och Robertsson bil AB.

Grattis till nomineringen Viktor Boman, vd Klöverbergsgården! Hur känns det?

– Wow, vad roligt. Vad glad jag blir. Att bli nominerad till detta pris betyder ju att man gör någonting bra och att det syns. Förhoppningsvis kan jag vara en förebild för andra unga företagare, framförallt på landsbygden.

Artikelbild

Emma och Elin Åström driver Systrarnas inom catering, kafé och restaurang. Nu är de nominerade till Årets unga företagare.

Emma Åström, delägare Systrarnas, vad säger du om nomineringen?

– Men, verkligen jätteroligt. Vi har inte hållit på så länge med vår verksamhet men vi har verkligen slitit hårt och det lönar sig. Hade aldrig kunnat tro att det här skulle hända.

William Eriksson, delägare Eriksson och Robertsson bil AB, har du en kommentar att ge?

– Det är jättehedrande att få en sådan här nominering och samtidigt ett kvitto på att vi gör någonting bra. Vi är totalt fem personer på företaget, med mig och Philip, och vi har hittat ett sätt att ta till vara på varandras kompetenser och bygger ett bra team på det sättet.