De kan bli årets tillväxtföretag i Boden

Nu presenteras de första nominerade till Bodens näringslivsgala som äger rum den 22 februari. De här företagen gör upp om att bli Årets tillväxtföretag.

9 januari 2020 08:48

De nominerade till Årets tillväxtföretag är Multcon, Parkkompaniet och Sixten Nilssons. Och såhär lyder motiveringarna:

Multcon, Ida-Linn och Jonas Näzelius

I familjeföretaget Multcon har två entreprenörer med olika kompetenser skapat ett företag med en imponerande tillväxt. Förutom service och entreprenad inom elektriska installationer, larm, fiber och teknisk konstruktion jobbar företaget också med utveckling och forskning i samverkan med både lokala företag och universitet i Sverige och utomlands.

Parkkompaniet, Lars Karlsson och Torbjörn Egmalm

Grönytor, trädgårdsanläggning och fastighetsskötsel av utemiljöer är företagets specialiteter. Tack vare företagets filosofi med hög och jämn kvalité återfinns kunderna idag i hela södra Norrbotten. Under Lars och Torbjörns ledning de senaste åren har företaget stått för en imponerande tillväxt både när det gäller omsättning, antal anställda och vinst.

Sixten Nilssons, Lena och Kenneth Palmér

Med en imponerande webbshop, personlig service och nöjda kunder har Lena och Kenneth lyckats med konststycket att få ett redan etablerat företag och varumärke att växa kraftigt flera år i rad. Försäljning av skotrar, snöslungor, trädgårdsverktyg, kläder och tillbehör har gjort företaget framgångsrikt, nu snart med en tredje generation vid gasreglaget.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Norrbottens Affärer