De flyttar in längs Storgatan

IT-konsultföretaget Cygni har slutit ett hyresavtal med fastighetsjätten Diös. Med start i juni kommer lokalerna byggas om till ett nytt modernt kontor med flexibla arbetsplatser.

10 juni 2019 08:32

I början av november flyttar IT-konsultföretaget Cygni in i Sundbaumska huset, snett ovanför Strand galleria. På kontoret i Luleå kommer cirka tio personer att arbeta. Ambitionen är att växa och bli ännu fler.

– Vi är jätteglada över att hälsa Cygni varmt välkomna som ny hyresgäst till oss. Förutom att vi gillar deras affärsidé så har de också ett liknande mindset som vi har vad gäller utveckling av städer. Deras arbetssätt kring att skapa naturliga mötesplatser går helt i linje med vår egen strategi om stadsutveckling, säger Mikael Lundström, uthyrare, Diös.

– Nu kan vi äntligen ta nästa steg och etablera oss i helt nya fina lokaler på en av Luleås allra hetaste adresser. Diös har hjälpt oss hitta ett perfekt läge som vi tror kommer kunna bidra till att nya flöden av människor tillskapas till stan. Det kommer såklart gynna hela stadskärnan i Luleå, säger Andreas Johansson, vd, Cygni.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jessica Tervaniemi