De flyttar in i Bergströmska gården

Redovisnings- och revisionsbyrån Money flyttar in i kontorslokalerna på Bergströmska gården i Luleå.

4 november 2019 08:43

Galären har tecknat avtal med Money Sverige AB om 160 kvadratmeters kontorslokaler i Bergströmska gården på Rådstugatan i Luleå.

Money Sverige AB är en redovisnings- och revisionsbyrå som startades våren 2017 i Luleå. Sedan dess har man också startat kontor i Piteå.

Bolaget har nu nio anställda och ägs av Yvonne Hendler, Malin Mäntyranta och Mikael Boström.

– Miljön i Bergströmska gården är både unik och inspirerande, dessutom med ett attraktivt läge i stan. När vi fick chansen att hyra ytor i den vackra byggnaden av Galären tackade vi ja direkt, säger Yvonne Hendler, delägare på Money.

Bolaget flyttar in i sina nya lokaler inom ett par veckor.

– Byggnaden och innergården har genomgått en stor renovering för några år sedan. Det avancerade renoveringsarbetet i de kulturminnesmärkta byggnaderna som i alla steg tog hänsyn till byggnadens antikvariska värden tog cirka två år att färdigställa. Vi ville behålla all den gamla charmen men också skapa en ny och modern kontorsmiljö. Förutom de renoveringar som genomfördes byggde vi ut en befintlig gårdsbyggnad där vi skapade en restaurang med uteservering på den fina innergården, säger Gunnar Tåhlin, vd på Galären.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Elin Emborg