De fick Årets handelspris

Tre var nominerade men bara en kan vinna. Årets handelspris 2018 går till Lyxx.

26 april 2018 17:55

Det blev Ann Lundmark och Agneta Töyrä-Engberg från Lyxx som fick ta emot Årets handelspris under Business Evening.

– Oj, nu börjar det sjunka in lite grann... säger en chockad Ann Lundmark efter prisutdelningen.

– Jag fattar ingenting! Det var så roligt bara att vara nominerade. Jag trodde inte att det skulle gå hela vägen, säger Agneta Töyrä-Engberg.

Vad betyder priset för er?

– Vi har slitit i så många år, i upp- och nedgångar. Nu känner vi att vi är på banan, vi vill utvecklas och har fantastiska medarbetare. Det här är ett kvitto på att vi är på rätt väg, säger Ann Lundmark.

Hur ska ni fira?

– Vi ska fira tillsammans med hela personalen. Vi vill också passa på att tacka alla våra kunder, utan dem skulle vi inte stå här, säger Agneta Töyrä-Engberg.

Priset delades ut av Visit Luleå. Juryns motivering lyder: "Det första lilla parfymeriet i Luleå med anor från 40-talet har gjort en lång resa, med betoning på lång. Företaget har vuxit och utvecklats till ett modernt, attraktivt och tillgängligt helhetskoncept med allt under ett tak. Tack vare gedigen branschkunskap, nytänkande och kreativitet har man skapat ett brett utbud av tjänster och produkter som i kombination med ett gott värdskap gör företaget hållbart över tid i en tuff och konkurrensutsatt bransch".

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Sabina Nilsson / Elin Emborg