De får utmärkelsen ”Mästargasell”

Fullservicebyrån Oh My tilldelas utmärkelsen ”Mästargasell” av tidningen Dagens Industri. "Vår strategi är att växa i fler regioner", säger vd Thun Arodén.

13 mars 2019 13:22

Oh My har gått som tåget sedan starten 2011. Fullservicebyrån som grundades i Piteå har utsetts till gasell fyra år i rad och tilldelas nu utmärkelsen "Mästargasell".

– Det är ovanligt att företag i vår bransch blir Mästargaseller, så det är väldigt kul, säger vd Sara Thun Arodén.

Av de drygt 10 000 företag som har utsetts till Gasellföretag av Dagens industri sedan starten år 2000 är det endast omkring 1 400 som hör till den exklusiva krets som får kalla sig för Mästargaseller.

– Vi har ju drivits mycket av tillväxt och visionen var redan från starten att vi skulle bli ett av de största företagen i vår bransch, samtidigt som vi också skulle bli den schysstaste arbetsgivaren. Det är självklart en lång bit kvar, dem det har varit bra ledstjärnor för oss, konstaterar Sara Thun Arodén.

Byrån som omsätter cirka 80 miljoner kronor per år har i dag runt 90 anställda på kontor i Stockholm, Halmstad, Piteå, Härnösand och Oslo.

– Vår strategi är att växa i fler regioner och i vertikaler som knoppas av, exempelvis är vår digitala distribution numera ett eget bolag – Trickle AB – som går som tåget, säger Thun Arodén och tillägger:

– Vi söker hela tiden efter spännande talanger som vill växa hos oss och varför inte starta egna bolag med Oh My som bas.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Emma Isberg