Luleå Business Awards är en näringslivssatsning med totalt 1 200 besökare upp­delat på två tillfällen – Business Evening den 26 april i Kulturens Hus och Gala Night den 19 oktober i Luleå Energi Arena.

Nytt för i år är att Norrbottens Media tar över som huvudansvarig för eventet, allt på uppdrag av Luleå Näringsliv som fortfarande är ägare av arrangemanget.

Nu kan Norrbottens Media presentera de första personerna som är klara för Business Evening.

Artikelbild

| Anders Hansen är överläkare i psykiatri, civilekonom och författare som har skrivit flera böcker om hälsa.

– I vanlig ordning kommer företag och personer att hyllas och vi har åtta priser att dela ut. Sen har vi två riktigt bra föreläsare på programmet, Sara Öhrvall med ämnen som innovation och digitalisering och Anders Hansen som pratar om träningens positiva effekt på hjärnan, säger Jesper Peruzzaro, projektledare inom event på Norrbottens Media.

– Det är riktigt kul att vi redan nu kan presentera två intressanta föreläsare som vi tror kommer att bidra med mycket inspiration och kunskap, fortsätter han.

Sara Öhrvall är dessutom högaktuell på Veckans Affärers rankning över Sveriges mäktigaste kvinnor. Hon intar en sjundeplats i kategorin mäktigaste techprofiler.