Butiken flyttar – nypremiär i Shopping

Ur & Penn växer – i mars flyttar de till nya större lokaler i Shopping galleria i Luleå.

6 december 2019 08:21

Smyckes- och klockbutiken Ur & Penn ligger i dagsläget i Shopping galleria. Men i mars utökar de och flyttar till den lokal i mitten av gallerian som just nu hyrs ut till tillfälliga popup-koncept.

– De satsar på ett nytt butikskoncept och behöver en större yta, så då såg vi det här som en bra möjlighet, säger Åsa Johansson, förvaltare Diös Luleå.

Den nya lokalen är på 73 kvadratmeter och nyöppningen planeras till mars 2020.

– Ur & Penn är en viktig aktör för utbudet i Shopping och det känns riktigt bra att utveckla lokaler för deras nya moderna butik. Vi har under en tid jobbat tillsammans för att hitta den bästa lösningen och ser nu fram emot nyöppning, säger Åsa Johansson

Ur & Penn grundades av H&M-koncernen år 1943 och köptes sedan upp av Ayad Al Saffar. Företaget har i dag över 100 butiker.

– Nu satsar vi i Luleå och kommer att, med start i mars, kunna hälsa alla välkomna till någonting nytt och spännande. Våra nya butiker kännetecknas av kvalitét och en genuin känsla för våra produkter och den service vi erbjuder. Vi ser mycket fram emot nypremiär och vill rikta ett tack till Diös som vår flexibla partner i vår nylansering, Sanna Pyk, sales manager Ur & Penn.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Elin Emborg