Årets nya företagare: "Pirrigt och jättekul"

Nu kan Nicklas Jadinge och Niclas Granström, som driver företaget Nordic Weart Parts AB, lägga till en ny titel i listan. De har nämligen utsetts till Årets nya företagare 2018.

26 april 2018 16:10

Priset för Årets nya företagare tilldelades Nicklas Jadinge och Niclas Granström bakom företaget Nordic Weart Parts. Det var en glad Niclas Granström som tog emot priset under torsdagens Luleå Business Evening.

– Det känns pirrigt och jättekul. Det här var inte väntat, säger han.

Varför tror du att just ni har vunnit priset?

– Vi utmanar konventionell teknik med en ny patenterad produkt. Vi har något helt nytt, jag tror det är det som utmärker oss.

Hur ska du fira priset?

– Med skidåkning i Ylläs, säger Niclas Granström.

Motiveringen lyder: Årets Nya Företagare utgör sinnebilden av en framgångsrik entreprenör. Vår vinnare har receptet på vägen till lönsamhet och framgång: Mod att satsa på nya idéer – söka nya marknader för skalbara produkter – en systematisk och målmedveten hållbarhetsriktning – en drivkraft att ständigt utveckla och förbättra verksamheten. Årets nya företagare verifierar bilden av ett framgångsrikt entreprenörskap, och är en förebild för andra, som strävar efter att starta och utveckla företag.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jessica Tervaniemi / Elin Emborg