Så här kontaktar du oss på Norrbottens Affärer

150.000 sidvisningar i veckan och täta uppdateringar dygnet runt. Det gör vår näringslivssajt till Norrbottens största. Här har du som vill nå ut till andra företag en helt unik möjlighet att träffa rätt.

Norrbotten 13 maj 2020 20:25

Vi bevakar näringslivet i Norrbotten dygnet runt, varje dag, året om. Vi är på plats där det händer och lyfter goda nyheter för just din bransch. Har du och ditt företag något spännande på gång? Hör av dig till oss på Norrbottens Affärer.
Norrbottens Affärers papperstidning ges ut sex gånger per år och har en upplaga på 75 000 exemplar. Tidningen distribueras genom NSD, Norrbottens-Kuriren och Piteå-tidningen.

Näringslivssajten norrbottensaffarer.se ger dig koll på allt det senaste inom näringslivet i Norrbotten. Vi skriver om allt från företagsträffar och event till spännande reportage om kända och mindre kända företag och näringslivsprofiler. Norrbottens Affärers papperstidning ges ut sex gånger per år och har en upplaga på 75 000 exemplar. Tidningen distribueras genom NSD, Norrbottens-Kuriren och Piteå-tidningen.

Utgivningar och teman för 2021:
5 mars – Ekonomi
23 april – Bygg & fastighet
28 maj – Hållbarhet
17 september – Rekrytering
15 oktober – Motor & transport
19 november – Handel

Telefon och adress
Växel: 0920-26 29 00
Adress: Robertsviksgatan 5, 971 83, Luleå.

E-post till våra medarbetare:
Sabina Nilsson, redaktör och ansvarig utgivare sabina.nilsson@norrmedia.se
Elin Emborg, reporter elin.emborg@norrmedia.se
Linn Berglund Pantzare, reporter linn.berglund-pantzare@norrmedia.se
Jonas Nyman, ansvarig säljare jonas.nyman@norrmedia.se
 
Tips:
E-post: redaktion@norrbottensaffarer.se

Ansvarig utgivare: Sabina Nilsson (sabina.nilsson@norrmedia.se)

Du kan alltid vända dig till oss på tidningen och lämna tips. Om du inte vill lämna ut ditt namn går det bra att vara anonym.

Vad innebär meddelarskyddet?
Meddelarskydd är ett skydd mot röjande eller efterforskning av uppgiftslämnarens identitet. Skyddet ges enligt tryckfrihetsförordningen (SFS-nummer 1949:105) och yttrandefrihetsgrundlagen (SFS-nummer 1991:1469).


Ämnen du kan följa