Så här kontaktar du oss på Norrbottens Affärer

Vi bevakar näringslivet i Norrbotten dygnet runt, varje dag, året om. Vi är på plats där det händer och lyfter goda nyheter för just din bransch.

Har du och ditt företag något spännande på gång? Hör av dig till oss på Norrbottens Affärer.
Norrbottens Affärers papperstidning ges ut sex gånger per år och har en upplaga på 75 000 exemplar. Tidningen distribueras genom NSD, Norrbottens-Kuriren och Piteå-tidningen.

Näringslivssajten norrbottensaffarer.se ger dig koll på allt det senaste inom näringslivet i Norrbotten. Vi skriver om allt från företagsträffar och event till spännande reportage om kända och mindre kända företag och näringslivsprofiler. Norrbottens Affärers papperstidning ges ut sex gånger per år och har en upplaga på 75 000 exemplar. Tidningen distribueras genom NSD, Norrbottens-Kuriren och Piteå-tidningen.

Utgivningar och teman för 2022:
4 mars - Ekonomi
22 april - Digitalisering
27 maj - Hållbarhet
16 september - Employer branding
21 oktober - Bygg & fastighet
18 november - Tillväxt

Telefon och adress
Växel: 0920-26 29 00
Adress: Robertsviksgatan 5, 971 83, Luleå.

E-post till våra medarbetare:
Jonas Nyman, medierådgivare jonas.nyman@norrmedia.se

Linda Sundström, redaktör linda.sundstrom@norrmedia.se
 
Tips:
E-post: redaktion@norrbottensaffarer.se

Ansvarig utgivare: Elin Emborg (elin.emborg@norrmedia.se)

Du kan alltid vända dig till oss på tidningen och lämna tips. Om du inte vill lämna ut ditt namn går det bra att vara anonym.

Vad innebär meddelarskyddet?
Meddelarskydd är ett skydd mot röjande eller efterforskning av uppgiftslämnarens identitet. Skyddet ges enligt tryckfrihetsförordningen (SFS-nummer 1949:105) och yttrandefrihetsgrundlagen (SFS-nummer 1991:1469).