Tisdagens Final Event blir avslutningen på 180 Degrees Consultings konsultprojekt som bedrivits sedan i januari. I projektet ingår studenter från en rad olika utbildningar vid LTU.

– Det här är det sista momentet i konsultcykeln för våra konsultstudenter där de presenterar sina rekommendationer för klienterna de jobbar mot, berättar Signe Schönfeldt på 180 Degrees Consulting.

Visionen är att utveckla toppstudenter tillsammans med välgörenhetsorganisationer i närområdet så att de får extra kompetens och kommer närmare näringslivet.

Artikelbild

| Platsen. På tisdag presenteras konsultprojektet på Ebeneser, och just Kulturföreningen Ebeneser är en av de organisationer som fått hjälp.

Tre team med studenter har jobbat med vardera klient. Kulturföreningen Ebeneser har fått hjälp att nå en ny målgrupp, 18-30 år. Sunderby SK har fått hjälp att implementera sina nya värdegrunder och mot Vilda Kidz kids har teamen arbetat för att ta fram en plan för långsiktighet och hållbarhet.

– Jag är jättetaggad på att höra vad konsulterna kommit fram till. De har varit jätteduktiga, jag vill att de ska vara stolta över sig själva. Och så hoppas jag att alla som kommer har ett väldigt trevligt event, säger Signe.

Här samlas näringsliv, partners, ideella organisationer, studenter och övriga intressenter under samma tak.

– Vi vill uppmuntra andra till socialt ansvarstagande och visa att många kan göra lite. Vi vill inspirera till att ge tillbaka till samhället.