Roland Pihlström är vd vid Kalix Tele 24 och han säger att den återträff som QR Work har för före detta medarbetare är kul men ett initiativ utanför Kalix Tele 24 ramar.

– Vi har firat med kaffe och tårta på självaste årsdagen. Vi har särskilt uppmärksammat och uppvaktat fyra fantastiska medarbetare som varit med sedan starten med blommor och blader och lite annat, säger Roland Pihlström.

Kalix Tele 24 har i dag 150 anställda i Kalix, Haparanda och Kista (Stockholm).

– Vi har i princip all produktion i Kalix och Haparanda, i Kista finns vårt säljkontor för att vi ska finnas närmare en del av våra stora kunder, säger Roland Pihlström som apropå utvecklingen i företaget säger "vi gör väldigt mycket samma saker som då, för 25 år sedan, men med förbättrade processer och teknik”

Roland Pihlström säger att en trend är att tjänsterna fortsatt att utvecklas.

– Vi har historiskt hanterat telefonistrollen men vi jobbar mer och mer med kundtjänstuppdrag, som exempelvis att ta emot felanmälningar och beställningar, säger Roland Pihlström.

"Med branschens mått mätt har vi varit med länge, men det innebär inte att vi kan luta oss tillbaka" säger Roland Pihlström.

– Den tekniska utvecklingen går väldigt snabbt och vi har att förhålla oss till digitaliseringen och ändrade kommunikationsvanor, säger Roland Pihlström.

Alla medarbetare lär ska bjudas in att fira 25-åringen.

– Vi ska ha en stor fest sista helgen i augusti och fira vår 25-årsdag, säger Roland Pihlström.