Blir det någon semester i år?

– Ja, det blir det. Jag har faktiskt hunnit iväg en vecka till Spanien i början av juni. Sedan har jag ytterligare två veckor sparade till augusti.

Vad händer i sommar?

– Den här sommaren är ju den första ”hela” sommaren med Kust Hotell och Spa. Så det är en massa saker som händer. Midnattspa är ett bra exempel på en nyhet. Annars försöker jag ta det lugnt och njuta av vad den svenska sommaren har att bjuda på. Göra roliga saker, även om jag jobbar. Besöka små smultronställen som vi tipsar turisterna om. Man kan ju faktiskt turista i sin egen stad också.

Vad ser du fram emot mest?

– Förutom massvis med folk på Kust och Tage, så längtar jag mest efter besök av barnbarnet som bor i Skåne. Vi får en härlig semestervecka tillsammans och då ska det mysas och busas.

Vad gör du för att koppla av?

– Jag gör saker som ger mig energi. Allt från att njuta av en bra bok, promenera, äta god mat och umgås med familj och vänner.

Slår du av jobbtelefonen under ledigheten eller är du alltid tillgänglig?

– Jag finns alltid tillgänglig. Jag tycker om att vara närvarande i mina verksamheter. Under årens lopp har jag lärt mig att inte se det som ett jobb, utan som ett sätt att leva. Jag trivs med det.

Vilket är ditt smultronställe i Norrbotten?

– Mitt smultronställe är självklart min barndomsby Jävre. Fantastiskt vackert nere vid fyren och hamnen, men förutom detta finns här så många andra saker att njuta av. Badplats, turistinformation, campingplats, arkeologstig, Kvarncaféet och Beas Rökeri med nyfångad rökt fisk som kan avnjutas direkt på plats eller för att ta med hem, för att nämna några. Här finns människorna som är stolta över sin by och gärna delar med sig av den. Här finns också havet och kusten som är så fascinerande.

Hur viktigt är det med bra väder under semestern?

– Bra väder är alltid trevligt. Vem gillar inte sol? Men med handen på hjärtat är det väl inte vädret man minns utan vad man gjorde. Ett häftigt regnoväder bjuder ju också på en upplevelse. Omväxling förnöjer.

Om du ska välja antingen eller, vad väljer du:Stuga eller husbil/husvagn?

– Hotell (skratt).

Kol eller gasolgrill?

– Gasol.

Havet eller poolen?

– Havet.

Sola eller bada?

– Bada.