Sadudin Morino driver och sköter verksamheten i restaurangen. Sonen Benjamin kommer även han att arbeta på Tea’s.

Enligt Sadudins andra son, Amando Morino, kan det vara en enda bosniska restaurangen i Norrbotten.

– Det är ett familjeföretag. Rätterna kommer från Balkan, Bosnien där vi är ifrån. Vi har några kända bosniska rätter som heter Chevapi, vilket är köttfärsrullader. Sedan har vi en bosnisk plätta som är väldigt känd. De rätterna finns överallt om man besöker de här länderna, säger Amando Morino och fortsätter:

– Det roliga är att vi gör allt från grunden. Vi maler vår egen köttfärs med högrev, kyckling och lamm. Sedan blandar vi ihop det i egen kryddning, och såserna har vi gjort själva.

Hur gick måndagens premiär?

– Det gick jättebra! De allra flesta tog chevapi och var jätte, jättenöjda! De sa att det var bland det bästa som de ätit. Sedan har vi mycket pizzor också.

Hur ser ni på framtiden med restaurangen?

– Det ser jättebra ut. Vi försöker göra maten så färskt som möjligt hela tiden och försöker hålla det så. Varje dag gör vi nya rätter, och tar det slut så tar det slut, säger Amando Morino.