Inpuls har nu släppt sitt träningsschema för hösten – och det innehåller många nya nyheter.

– Det kommer bli mer funktionsträning i gruppformat, men för att kontra mot det har vi också yoga och meditation på schemat för att kunna landa, säger Kirsi Poikela.

– Vi kommer även jobba med happeningpass, lite roligare pass som är på rull, fortsätter Kirsi.

Artikelbild

| Inpulsägarna. Susanne Vesterlund, Kirsi Poikela och Pernilla Forsberg belönas för starka insatser som företagare. (Arkivbild)

Vidare kommer det även bli utomhuslöpning till hösten och ett nytt spinningpass som heter sprint. Men den stora nyheten är ett högintensivt pass som startar i oktober inne i gymmet.

– Vi kommer kalla det "Bygg och bränn", säger Kirsi.

– Vi har köpt in en stor maskinpark för funktionell-, kondition- och förbränningsträning, man både bygger och bränner. Det kommer vara vårt tuffaste pass där det ingår löpband, roddar, kettlebells, TRX, hoppbänkar. Det kommer finnas en aktivitetstavla där du kan följa din puls och där tränaren kan hålla koll på den, så att den inte ligger för högt eller för lågt.

Inpuls kommer även satsa på 3D-träning, en annan typ av funktionell träning. Och utöver alla nyheter, kommer självklart de tradionella passen finnas kvar.

– Det är ett gediget schema. Vi kommer också ha massa roliga danspass, vi är ju duktiga på att dansa, säger Kirsi och skrattar.

– Vi kommer också fortsätta med våra tradionella pass som boxning och bodypump för att möta kunden.

Totalt kommer det vara 110 pass i veckan på Inpuls till hösten.

– Vi vill ha ett så stort utbud som möjligt för att kunna utveckla våra deltagare, men även för att ha en låg tröskel för de som inte kommit igång med sin träning.